4828: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4828 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Baba
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Baba
Nem: Szuka
Született: 2018.05.01.
Bekerült: 2020.08.14.
Baba kb 2018. augusztusi születésű Közép-Ázsia JUhász fajtásjú szuka kutya aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba.

Babát egy hátsó kert bodegájába tartották fél méteres madzagdarabon Szentistvánon (Borsod megye) csont és bőr, demodexes, nyakán mély seb volt, immunrendszere nulla volt. Azonnal kórházba került a Füzesabonyi Állatvédő csapatának köszönhetően. Kizsigerelték amíg lehetett majd eldugták mintha nem is létezne... Ha nem lett volna róla lakossági bejelentés kinok kinjával éhen halt volna! Baba sajnos szívféreg pozitív eredménnyel érkezett. Az egy hónapos gyógyszeres kezelésen már túl van, jelenleg a havonként szükséges advocate cseppezés szakaszában van.


Baba emberekkel és kutyákkal is barátságos. Meggyötört élete lelkén nyomokat hagyott. Egyenlőre ismerekedik új "szabad" életével és reméljük hamarosan megmutathatjuk Neki az élet habos oldalát! Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Magányos telepekre vagy kerti dísznek, úgymond „ridegtartásra” nem való és nem is adjuk. Kutyaiskolai továbbképzés javasolt. Kizárólag fajtához értő, kutyás tapasztalattal rendelkező, gazdát keresünk számára.Baba chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú