4825: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4825 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Naomi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Naomi
Nem: Szuka
Született: 2019.11.01.
Bekerült: 2020.08.13.
Naomi kb 2019. novemberi születésű kb 12 kg-os, barátságos keverék kislány aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól került gondozásunkba.

Naomi senki kutyájaként vemhesen utcán élt már több hónapja Poroszlón egy nyaraló övezetben! Szerencsére időben sikerült befogni és azonnal ivartalanítani így elkerülve további nem kívánt szaporulatot. Arról nem is beszélve bármikor baleset érhette volna. Most már biztonságban van és várja új családját.


Naomi nagyon barátságos növendék kutya aki nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára, olyat, aki tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk! Olyan otthonra vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhetnek.
Naomi chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú