4809: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4809 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ázsia család Szütyő
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ázsia család Szütyő
Nem: Szuka
Született: 2020.04.20.
Bekerült: 2020.07.27.
Kétségbeesett segítségkérést kaptunk a Kutyások a XV. Kerületért Állatvédő Egyesület önkénteseitől. 5 kutyának és 1 kecskének kértek extra SOS elhelyezést, akiket zsákokba kötözve egy autó nyitott platóján szállítottak... Nem akartunk hinni a fülünknek, de azonnal a helyszínre siettünk. A szorosan összekötött, levegőtlen takarmányos zsákokban 5 db (4 szuka és 1 kan) kb. 2020. áprilisi születésű kölyökkutya és 1 kecske volt becsomagolva. az Önkormányzati Rendészet és a Rendőrség járőreivel kiszabadították a zsákokból az állatokat. Mindegyik állat félt az emberi érintéstől, testük forró volt, amelyet trágya szaguk miatt elleptek a legyek, zilálva vették a levegőt, tele voltak élősködőkkel, bágyadtak voltak , az sem kizárt, hogy leszedálták őket, hogy maradjanak csendben és nyugodtan az utánfutón.
Ki tudja mennyi ideje utazhattak becsomagolva a nyitott járműben a tikkasztó hőségben. Óvatosan elkezdtük hűteni, itatni és sokktalanítani őket, annyira szomjasak voltak, hogy egymásról is lenyalogatták a vizet, amivel hűtöttük a testüket.

Azonnal alapos és részletes kivizsgálásuk következett, majd szakvélemény, és a helyszínen beültetett mikrochip ellenőrzése után mindegyikük készen állt egy új, biztonságosabb és jobb élet felé.Mindegyik állat még aznap este a Noé Állatotthon Alapítvány karantén részlegére került elhelyezésre. Nálunk az Ázsia család nevet kapták.

TÖRTÉNETÜK!Oltási programjuka megkezdtük amelynek folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe. A gyors hatósági eljárásnak köszönhetően a kutyusok tulajdonjogát Noé Állatotthonnak itélték ezért örökbefogadhatóvá váltak.

Szütyőnek olyan otthont keresünk ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.A kutyusok jelenleg még karantén idejüket tőltik ezért érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon és az info@noeallatotthon.hu email címre küldött rövid bemutatkozó levélben lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú