4808: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4808 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Babóca
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Babóca
Nem: Szuka
Született: 2019.07.01.
Bekerült: 2020.07.29.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Biztosan sokan találkoztak egy fb poszttal, ahol egy vashordóban élő Cane Corso-nak és kis barátjának kértek segítséget. A "gazdáknak" nem volt idejük foglalkozni velük, ráadásul tartottak is saját kutyájuktól, ezért szinte mindig a fedetlen kennelbe voltak bezárva, ahol még árnyék sem volt ebben a hőségben, csak a vashordó (kutyaház helyett). Azt belátták, hogy ez így nem jó, viszont egyetlen megoldás jutott eszükbe: el akarták altatni mind a két kutyát.
Szerencsére egy állatszerető ember ezt megtudta és azonnal segítséget kért! Természetesen azonnal indultunk értük. Most már mind kettő biztonságban van. A szépséges cane corso szépfiú a fajtamentésünkhöz került. Társa Babóca a kis keverék szuka pedig hozzánk.

Babóca kb. 2019. júliusi születésű keverék szuka, aki nagyon cuki, mozgékony, hangos és aktívan próbál szökni. Ez a szökési vágy korábbi gazdánál is folyamatos probléma volt amin nem is csodálkozunk. Mi is elszöktünk volna arról a helyről.


Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Csak kerti tartásra nem fogadható örökbe!


Babóca, oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú