4802: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4802 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Böhöm
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Böhöm
Nem: Kan
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2020.07.23.
Böhöm kb. 2015. születésű keverék kan aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Egy árokban találták, ahol még felállni sem tudott. Csont és bőr... Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett. Első nekifutásra heredaganat és kóros lesoványodás volt a diagnózis. De Böhöm a kóros soványsága ellenére nem akart enni és székletet sem ürített. Emiatt hasi ultrahang és röntgen következett. Majd azonnal vitték a műtőasztalra. Bár a röntgenen is jól látszódott, hogy súlyos vastagbél tágulata van, de amit találtak az orvosok, az minden rémálmot felülmúlt. A bele óriásira duzzadt és egyáltalán nem volt bélmozgása. Órákig masszírozták ki belőle a rengeteg oda nem illő tárgyat. Például gyümölcsmagokat, zacskót, rozsdás szöget, tűt, csontdarabokat. Ez az egész akadt el a belében és nyílvan óriási fájdalmak mellett került ÉLETVESZÉLYES ÁLLAPOTBA.
El nem tudjuk képzelni, hogy ekkora fájdalmak mellett, miként maradhatott ennyire kedves ez a kutya.

Szerencsétlen valószínűleg annyira éhezett, hogy szó szerint mindent felevett, amit csak talált.
A műtétet túlélte, de a belei nehezen indultak újra. Az életveszély folyamatosan fenn állt. A legjobb kezekben volt, de így is kritikus volt a helyzet. Közben megérkezett a pcr laboreredménye ami bőrférgességre pozitív, de hála szívférgességre negatív eredményt mutatatott.

Böhöm állapota már lehető tette, hogy a továbbiakban a NOÉ kórházrészlegén lábadozzon, de gyógyulása után szeretnénk megkeresni az ő igazi családját. Olyan otthont keresünk ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Böhöm chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú