479: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=479 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Casanova
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Casanova
Nem: Kandúr
Született: 2008.04.21.
Bekerült: 2008.06.23.
Casanova április 21-i születésű, gyönyörű színű kandúr kiscica. Testvéreivel együtt egy idős néninél született, aki már meg is ásta a gödröt nekik - így szokta eltenni láb alól két felnőtt nőstény macskája szaporulatát. Idén szerencsére megmenekültek a kölykök. Első 2 oltását megkapta.

Casanovánál júniusban vastagbél-tágulatot diagnosztizáltak, és bár tudtuk, mivel jár a betegség és milyen kicsi az esélye, hogy Casanova megmeneküljön, mégis úgy döntöttünk, kezelni kezdjük és adunk neki egy esélyt. Beöntéseket, bélmozgató gyógyszereket kapott, de három hét alatt sem javult a helyzet; állapota végleg romlásnak indult; borzasztó szenvedést okozott neki, hogy nem tud székletet üríteni, az erőlködés szörnyen megviselte a tüdejét, az utolsó napokban már nem tudott egyedül enni-inni, egyre soványabb és levertebb lett. Végül úgy döntöttünk, nem kínozzuk tovább a fájdalmas beavatkozásokkal és szegény kicsi Casanovát állatorvosaink elaltatták.

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú