4775: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4775 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kátrány
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kátrány
Nem: Kan
Született: 2018.10.01.
Bekerült: 2020.06.17.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Ez a fiatal 2018. október születésű keverék kan a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványon keresztül érkezett Állatotthonunkban. Szentistvánon kóborolt hetek óta, szőre összeragadt, olyan volt mintha bőrbeteg lenne. Előző nap valaki összeszedte a fuvaros előtt aki a NOÉ Állatotthonba hozta volna, de másnap visszarakta az utcára és így sikerült újra megtalálni és azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Centrumba vinni. Szerencsére kiderült, hogynem bőrbeteg, hanem kátrányba feküdt. Szőrét levágták.
Tele volt bolha kullanccsal. A laborja rendben, Knott és szívféreg negatív. Egy picit vérfogyott, de ez a külső paraziták miatt. Azonnal megkapta a külső-belső parazítamentesítés és nagy örömünkre az állapota lehetővé tette, hogy elkezdje karantén idejét Állatotthonunkban.Kátrány nagyon barátságos, közvetlen, együttműködő nyugodt fiatal kanocska. Szépen közlekedik pórázon. Kutyákkal viszonyát majd a karantén idő után tudjuk megnézni.


Kátrány oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe. Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú