4774: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4774 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Homeless
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Homeless
Nem: Kan
Született: 2013.01.01.
Bekerült: 2020.06.17.
2020.06.17-én a 17. Kerület Pesti út 172. előtt találták ezt a fekete-cser, középkorú, kb. 2013. születésű, ivaros kan tacskót. Működő chipet nem találtunk benne. Homeless nevet kapta.

A kutyus hátsó lábai le vannak bénulva, azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba szaladtunk vele. Alig-alig, de van mély fajdalomérzet a hátsó lábaiban, viszont lázas. Túl van az azonnali MR vizsgálaton. Jól látható gerincsérv. Ami nem jó hír, hogy a gerincvelő hosszasan ödémás, így extra gyors javulás valószínűleg nem várható, de a helyzet talán nem reménytelen, ezért a műtétbe belevágtunk.


Homeless sürgősséggel átesett a gerincműtéten az MR vizsgálat eredménye alapján. CsodaBoda doki rendbe hozta a látható porckorongsérvet. De sajnos ő is látta a gerincvelő problémát az érintett, elég hosszú szakaszon. Dr. Boda Attila úgy magyarázta, hogy olyan a gerincvelő, mintha lötyögne a gerinccsatornában. Össze van már zsugorodva. Ez alátámasztja, hogy a probléma nem friss, másrészről erősen kétségessé teszi a gyógyulás esélyét. Természetesen nem adjuk fel, amint lehet kezdődik a rehabilitáció. Műtét után a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum vendégszeretetét évezte mert a sebgyógyulása nem volt tökéletes. De ezt a döccenőt is maga mögött tudja és mostantól a NOÉ kórházrészlegén folytatja tovább a rehabilitációját.

Ahogy sejtettük, az Ő korábbi tulajdonosáról sincs hír... Igen, bizonyosan nem véletlenül került bénán az utcára. Mi mindent megteszünk, hogy ez az élet a lehető legmozgékonyabb legyen. Sajnos majdnem biztos, hogy soha nem fog lábra állni. Soha nem tud már 4 lábon szaladgálni.

Homeless is kapott egy kerekes kocsit és ő is csatlakozott Adához, Csutkához és Bütyökhöz, így majd egy egész kerekes falkánk fog száguldozni a NOÉ irodája körül

Reméljük, hogy rajtunk kívül más is meglátja a csodát ebben a kis kutyában és nem riad vissza attól, hogy a családjába, az otthonába fogadja. Mi minden támogatást megadunk majd és egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!Oltva, chipezve és ivartalanítás után adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú