4773: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4773 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ciabatta
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ciabatta
Nem: Kan
Született: 2020.04.10.
Bekerült: 2020.06.13.

Virtuális örökbefogadás: Jelenlegi támogatója: Redzsi

Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Még alig kezdődött el az élete, de már utcára került, elgázolták, cserben hagyták és közönyösen elmentek mellette az emberek.
Pici Ciabatta kb. 2020. április 10. születésű keverék keverék kanocska. Cibakházán egy kisbolt előtt rátolatott a kenyeresautó és 3 órán keresztül jöttek-mentek mellette az emberek, de közönyösen elfordították a fejüket a sérült kölyökkutya láttán. Végül egy állatbarát kért neki segítséget, így került civil állatvédőkhöz, majd a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásaba. Azonnal a Juhász Kisállatrendelőbe érkezett. A hátsó lába szilánkosra tört, de aggasztó volt, hogy egyáltalán nem használta a hátsó felét. Juhász Tamás doktor úr a Juhász Kisállatrendelőben megoperálta és nézzétek, 4 lábon áll, sőt megy, sőőőőt ugrálna, futna szaladna. De a kis gézengúznak most még extraszigorú boxfogságban kell maradnia 2 hétig biztosan. A gyógyulása ennél persze hosszabb lesz, de reméljük, hogy ebcsont beforr, pláne, ha ilyen babacsontokról van szó.


Gyógyulása után oltási programját megkezdjük amelynek folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Ciabattanak szerető, felelősségteljes gazdit keresünk olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthon fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe. Jelenleg ideiglenes befogadónál lábadozik.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címen lehet.
műtét után:


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú