4771: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4771 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sacher
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sacher
Nem: Kan
Született: 2009.01.01.
Bekerült: 2020.06.06.
Sachernek volt gazdája... most öregen, betegen, a nyüvek rágták... kórházban küzdenek az életéért.

Extra SOS segítségkérés érkezett, miszerint Hajdúszoboszlón egy állatorvosi rendelőbe bevittek egy 11 éves berni pásztort “altatásra”. Mivel az állatorvos nem tartotta indokoltnak a kutya meggyilkolását, azonnal segítséget keresett neki. Mint már olyan sokszor most is egy elhivatott állatvédő hölgy Domokosné Bea szaladt azonnal érte, az Ő segítségével került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Hálásan köszönjük neki.
Miközben szerveztük a Budapestre jutását eszünkbe jutott, hogy a napokban már láttuk ennek a kutyusnak a képét... ajándékba, ingyen elvihetőnek hirdették itt a facebookon...

Nálunk a Sacher nevet kapta, végül a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport segítségével jutott fel Budapestre. Az öreg kutya kórosan elhízott, valószínűleg évek óta nem tette ki a lábát apró kenneljéből, nem képes megállni a lábán. Szőre pisitől és kutyaszartól bűzlik, páncélként fedi. Alatta szerencsétlen bőre szó szerint rohad és emiatt élve falták fel a nyüvek. Élő kukacok százait kellett a bőréből eltávolítani. Nem csoda, hogy lázas és óriási fájdalmai voltak. Bónuszként itt is megkaptuk kísérőbetegségnek a SZÍVFÉRGESSÉGET!


Sacher jelenleg a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban van, küzdenek a nagymackó életéért.

Tudjuk, hogy nem fiatal, tudjuk, hogy nagy a baj. De annyira szeretnénk megmutatni neki az ÉLET szebbik oldalát. Amikor a hűségét, ragaszkodását szeretettel viszonozzák. Amikor nem egy apró koszos, büdös kennel az élettere, hanem boldogan nyúlhat el a hűs harmatos fűben, ráteheti a fejét imádott gazdája térdére, aki mindezért nem bántja, hanem megvakargatja a fületövét és összekócolja az egyedi hajtincseit. Egy ilyen ÉLETet álmodtunk Sachernek apónak, akiből reméljük les még egy igazi mosolygós csacsi öreg berni pásztor mackó!


Sacher gyógyulása után oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú