4770: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4770 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pimasz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pimasz
Nem: Kan
Született: 2020.04.01.
Bekerült: 2020.06.07.
Ez a kölyök feltételezhetően egy nem várt szaporult egyik kölyke volt akitől úgy szabadultak meg, hogy egy kertesház kertjébe bedobták. Nagy szerencséje volt a kis lurkónak, hogy a ház tulajdonsai észrevették. Ezt követően kérték segítségünket a kölyök elhelyezésében. Nálunk a Pimasz nevet kapta.


Pimasz kb. 2020. áprilisi születésű keverék kanocska. A mostani mérete alapján feltélezzük, hogy közepes méretű lesz. Pimasznak nagy szerencséje lett, mert egy oltatlan kölyök kutyának sok veszéllyel jár egy menhelyre való bekerülés, de egyik gondozunk megszánta és ideiglenesen a gazdisodásig haza vitte. Nagyon barátságos, érdeklődő jó természetű kölyök. Szeret játszani, felfedezni és a családban élő más kutyáktól sem riad vissza. Igazi kis talpraesett túlélő.


Oltási programját megkezdtük amelynek folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe. A Pimasz 2020. 06.23-tól fogadhatóak örökbe!

Pimasznak szerető, felelősségteljes gazdit keresünk olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthon fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címen lehet.


További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú