4766: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4766 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Majális család Palacsinta
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Majális család Palacsinta
Nem: Szuka
Született: 2020.04.15.
Bekerült: 2020.05.04.
MENTÉSI ELŐZMÉNY!Majális Palacsinta még alig csak 5 hónapos, de ennek nagy részét betegen, kórházban töltötte... most is kórházban van.
Már születni is rossz helyre született. Idős, beteg, daganatos, szívférges mamája egy elhagyott telekre szülte meg Őt és a kistestvéreit. 5 állatvédő szervezet segítségével menekültek meg és került az egész kiscsalád a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Sajnos nem egészségesen. Érkezett velük a giardia és a parvo... néhány napon belül az egész család kórházba került. Egy picit elvesztettünk. De Palacsinta élni akart... a felépülése hónapokig tartott. A parvo hozott minden szövődményt, amit csak leírtak a könyvek, sőt olyat is amit nem. Azután végre fellélgezhettünk, mert lassan, nagyon lassan, de elkezdett stabilizálódni az állapota. Hazakerült. De alig néhány hétig örülhettünk ennek. A hosszú betegség által legyalult immunrendszere cserbenhagyta. És most a gomba lendült támadásba... Megint hetek óta kórházban van és napi sokszori intenzív kezelést kap. A héten kaptuk az első olyan híreket, melyek az állapota stagnálásáról szólnak, nem pedig a folyamatos romlásról. Hosszú még az út újra felfelé... Hisszük, hogy van kiút és ez a pici kiskutya újra ki tud jönni a gödörből. Elképesztő erővel küzd és közben hihetetlen kedves és türelmes. Neki most önfeledten kellene játszani a többi kutyával, puha ágyban kellene aludnia a családjában, kutyaoviban kellene okosodnia... nem pedig egy kórházi ketrecben türelemmel viselnie a kezeléseket, a gyógyszerek rossz ízét és tölcsért, mely megakadályozza, hogy az elviselhetetlenül viszkető bőrét szétvakarja... Még akkor is, ha tudjuk, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban mindent megkap orvosilag és emberileg is.

Hisszük, hogy Palacsintára egy csodás ÉLET vár még!!!!! Csak nézzetek bele ezekbe a gyönyörű, szelíd, beszédes szemekbe és Ti is látni fogjátok!!!
Amint már nem lesz fertőző, azonnal keresünk neki egy ideiglenes, de leginkább egy végleges családot! Hogy gyorsabban gyógyuljon és, hogy végre bepótolhassa mindazt amiben eddig nem lehetett része.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon vagy info@noeallatotthon.hu címre küldött bemutatkozó levélben lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú