4745: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4745 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Láda
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Láda
Nem: Szuka
Született: 2018.01.15.
Bekerült: 2020.04.06.
Ez a fiatal kaukázusi juhász szuka Mezőcsátról leadott kutyaként érkezett. Leadásának indoka, hogy félt tőle a család 2 éves gyermeke. Nálunk A Láda nevet kapta.


Láda emberekkel barátságos nagyon jó indulatú, de más kutyához való viszonyán még javítani kell. A róla készült fényképek szerintünk megmutatját mennyire kezelhető barátságos. Ládának rendkívül fontos a mindennapi törődés és leginkább a sok-sok szeretet. Magányos telepekre vagy kerti dísznek, úgymond „ridegtartásra” nem való és nem is adjuk. Kutyaiskolai továbbképzés erősen javasolt. Szőrzetes gondozást igénylő.


Bekerüléskor elvégzett dirofilária gyorstesztje sajnos pozitív lett ezért pcr vér vizsgálatra került sor ami szív és bőrférgességet mutatot. Elkezdtük a lassú gyógyszeres és spot-on cseppezés kezelését, amelyet a leendő gazdinak is folytatni kell.Láda nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük eljön aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Kizárólag fajtához értő, kutyás tapasztalattal rendelkező, gazdát keresünk számára.

Láda oltva, chipezve, ivartalanítva szeretne új, végleges családba költözni.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú