4734: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4734 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nobuk
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nobuk
Nem: Kan
Született: 2019.05.01.
Bekerült: 2020.05.18.
Sámsonházán a kőbányában találták ezt fiatal ivaros kan kutyát. Befogadták a helyiek és kapott ellátást, de 1 hónapja be volt zárva egy pici ketrecbe. Ezt követően egy hölgy megsajnálta és elhozta abból a ketrecből ahol 1 hónapja tartották. Semmi ötlete nem volt a hogyan továbbra ezért segítséget kért Állatotthonunktól. Nálunk a Nobuk nevet kapta.

A segítő hölgynél egy éjszakát tőltött, de hamar körvonalazódott ennek a fiatal kutyának a személyisége. Imád labdázni, a plüss játékokat sem szedi szét. Kutyákkal-macskákkal kompatibilis. Aktív, szeretetbomba, játékos, okos, jól tanítható. Pórázon picit húz, de 1 nap alatt is sokat fejlődött. Szobatiszta. Szereti a kutya társaságot. Szőrzete folyamatos gondozást igényel.

Szerintünk egy jó kis családi kutya válhat belőle és reméljük hamar gazdira talál és megtapasztalhatja a fiatal kor örömeit családi környezetben.


Nobuk chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Olyan otthont keresünk számára ahol kellő időt tudnak fordítani a foglalkozásra és igazi családtagként egy egész kutyaéletre berendezkedhet. Reméljük, hogy egy felelős gazdi személyében végre olyan élete lehet amit megérdemel!Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú