4729: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4729 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Majális család Rétes
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Majális család Rétes
Nem: Kan
Született: 2020.04.15.
Bekerült: 2020.05.04.
4 állatvédő szervezet összefogásában menekült öregecske, rossz állapotú mama és 3db 2-3 hét közötti babája. Mi 5. szervezetként az elhelyezésükbe csatlakoztunk be.

Nálunk a Majális család nevet kapták.


Majális mama tele van régebbi sebhelyekkel, emlői iszonyúan megnyúltak, daganatosak, van ami fekélyes és kezelnünk kell, de van teje és szépen neveli apró babáit akik már gazdikeresőkké cseperedtek.

MENTÉSI ELŐZMÉNY!Majális babák kb. 2020. április 20. körül születtek és mivel mamájukat ismerjük feltehetően közepes/nagy méretűek lesznek. Reméljük minden rendben lesz és a babák majd gazdikeresőkké tudnak felcseperedni. Jelenleg mamájuk táplálja őket így még nem örökbefogadhatóak.


Oltási programjukat megkezdtük amelynek folytatásával (új protokollként a parvo vírus elleni szérummal kezdtük), chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe. A kölykök 2020. 06.22-től fogadhatóak örökbe!Majális babáknak szerető, felelősségteljes gazdit keresünk olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki akkor is szeretni fogja és biztos otthon fog biztosítani amikor felnő és amikor majd öreg lesz. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe.Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú