4728: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4728 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Majális mama
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Majális mama
Nem: Szuka
Született: 2013.01.01.
Bekerült: 2020.05.04.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Alex 2020.12.21. 2020.12.28.
4 állatvédő szervezet összefogásában menekült öregecske, rossz állapotú mama és 3db 2-3 hét közötti babája. Mi 5. szervezetként az elhelyezésükbe csatlakoztunk be. A baba-mama részlegre kerültek.

Nálunk a Majális család nevet kapták.


Majális mama tele volt régebbi sebhelyekkel, emlői iszonyúan megnyúltak, daganatosak, van ami fekélyes és kezelnünk kellett, de volt teje és szépen nevelte apró babáit. Folyamatos immunerősítővel próbáltuk segíteni, hogy ebben az állapotban képes legyen babáit nevelni. Bekerüléskor elvégzett dirofilária gyorstesztje sajnos pozitív lett és a szív uh is alátámasztotta, ezért lassú alternatív gyógyszeres és spot-on cseppezés kezelést kapott, amelynek köszönhetően MEGGYÓGYULT!

MENTÉSI ELŐZMÉNYMajális mama kb. 2012. születésű német juhász jellegű szuka. Visszafogott, nem tolakodó típus, de kedves, nincs benne semmi rosszindulat. Más kutyákkal válogatós, a nagyon pörgős fiatalokat nem kedveli. Majális tökéletes társa lehetne idősebb embereknek, akik már nem akarnak sok kilómétert sétálni, inkább csak egy négylábú társra vágynak, akivel együtt TVznek, kertészkednek.


Majális mamának olyan otthont keresünk ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon és az info@noeallatothon.hu címen lehet.További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú