4725: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4725 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tarkabarka család Tamila
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tarkabarka család Tamila
Nem: Szuka
Született: 2020.03.07.
Bekerült: 2020.05.01.
Tarkabarka kutyacsaládunk mama nélkül érkezett. Domonyvölgyben találták őket egyedül... arra gondolunk, hogy nem véletlenül sétáltak a nagyjából 8 hetes kiscsipetkék egyedül arra.

A 2 kislány és 3 kisfiú tele pocakkal, bolháiktól megszabadítva meg sem állnak egy fél pillanatra sem. Most már biztonságban vannak a Noé Állatotthon Alapítvány baba-mama karantén részlegén. Mi sajnos nem vagyunk nyugodtak, hiszen az elmúlt időszakban szinte minden bejövő alom érintett volt a parvo fertőzésben. Egyik pillanatban még ugribugriznak, a következőben pedig már az életükért küzdünk. Pont emiatt a kölykök oltási protokolljába bekerült a parvo vírus elleni szérum is.


Tarkabarka család kb. 2020. március elejei születésüek és várhatóan kicsi/közepes méretűek lesznek. Nagyon aktívak, bátrak, egyáltalán nem félnek az emberi kéz érintésétől.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra, olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk! Olyan otthonra vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú