4719: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4719 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pöttöm Panna
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pöttöm Panna
Nem: Szuka
Született: 2010.04.15.
Bekerült: 2020.04.29.
A Léleklánc Állatvédő Alapítvány kérte segítségünket egy borzasztó állapotú, idős kutyus mentésében. A segítségükkel Pöttöm Panna megérkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Nincsenek szavak az állapotára, pedig volt "gazdája". Ennek az apró kiskutyának 10 éves korára nem lenne szabad ilyen állapotban vegetálni. Neki szeretetben, megbecsülésben kellene töltenie nyugdíjas napjait egy családban. Ehelyett a testét sebek borítják, nincs szőre, a szeme gyulladt, a karmai visszafordultak és mélyen belenőttek a talpa húsába, minden lépés kín volt számára... Ebben az állapotban tényleg csak vegetált, egyedül egy kertben.
Kicsi Panna kivizsgálása és gyógyítása azonnal megkezdődött. Külsö-belső parazitamentesítéssel, hetentete többszöri gyógysamponos fürdetéssel és antibiotikumos gyógyszeres kezeléssel. A borzasztó karmaitól megszabadítottuk. A kezeléseknek köszönhetően fájdalmai csökkentek, kedve is jobb és elkezdett szőrősödni. Lehetséges, hogy a hosszú ideje fenálló gyulladás miatt visszamaradhat szőrtelen terület, de mi úgy is szeretni fogjuk. A fülei valószínűleg évek óta tartó fájdalmas, gennyes, idült fülgyulladás miatt a hallójáratok megvastagodtak, tele növedékekkel. Az már az első pillanatban látszódott, hogy a fülei, a hallása szinte biztos, hogy menthetetlen. Most ennyi hónap után jutottunk el oda, hogy az általános állapota és a laborja alapján megtörténhetett az első műtét. CsodaBoda doki a bal oldali hallójáratát kiirtotta. Ezzel ugyan a hallását elvesztette, de megszabadult egy iszonyú fájó góctól.

Muszáj, hogy megtudja milyen a fájdalom nélküli, boldog gazdis ÉLET!

Gyógyulása után olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Pöttöm Panna ahogy egészségi állapota engedi oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon és az info@noeallatothon.hu címen lehet.


2020. május

További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú