4718: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4718 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Orgona család Kálmos
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Orgona család Kálmos
Nem: Kan
Született: 2020.04.01.
Bekerült: 2020.04.22.
Az Újfehértói gyepmesteri telepről kértek segítséget 3 árva kölyök elhelyezésében. Ilyen esetben is azonnal segítségükre siettünk így remélve, hogy időben vagyunk még ennek a 3 védtelen kutyának az életbemaradásáért.

Első körbe elkezdtük külső-belső parazitamentesítésüket. Szerencsére elevenek, játokosak, pont olyanok mint amilyennek egy kölyök kutyáknak lennie kell. A babák kb. 2020. áprilisi születésüek. Kettő kan és egy szuka alkotja az Orgona családot. Felmenőik közül senkit nem ismerünk ezért csak feltételezzük, hogy közepes méretűek lesznek.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra, olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk! Olyan otthonra vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Kálmos ideiglenes befogadónál várja a végleges örökbefogadását, ezért érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatzotthon.hu címen lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú