4716: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4716 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Korona család Süveg
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Korona család Süveg
Nem: Kan
Született: 2020.02.10.
Bekerült: 2020.03.17.
Egy mama kutya és 6 kölykének kértek segítséget akik a Füzesabonyi állatvédő Alapítvány segítségével kerültek gondozásunkba. Korábbi gazdájuk egy idős mozgásserült volt, aki nem tudta ellátni a kis családot bár egy szomszéd segítségét kérték, de ő sem tudta napi szinten ellátni. A család nagyon rossz körülmények között élt szegény mamájuk a nap nagy részét láncon töltötte miközben szoptatott.

Sajnos két apróságot minden igyekezetünk ellenére elvesztettünk és egy pár hullámvölgy után a kis csapat mára gazdikeresővé cseperedett. Elevenek, játokosak, pont olyanok mint amilyennek egy kölyök kutyáknak lennie kell. A babák kb. 2020. februári születésüek. Felmenőik közül csak mamájukat ismerjük ezért csak feltételezzük, hogy közepes/nagy méretűek lesznek.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra, olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk! Olyan otthonra vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú