4713: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4713 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csipkebogyó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csipkebogyó
Nem: Szuka
Született: 2015.08.11.
Bekerült: 2020.04.06.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
B-Rex Bogica 2020.04.29. 2020.05.04.
Csipkebogyó 2020. április 6-án érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába Mezőcsátról. Erősen fajtatisztának tűnő német juhász hölgy. Nyakába belenőtt fém lánc szétvagta a húsát, elgennyesedett. Nem egy napja, nem egy hete, valószínűleg már hónapokban mérhető a szenvedése.

A szenvedéseinek vége, reméljük minden rendben lesz vele. Köszönjük a Szurkolók az állatkínzás ellen csapatának, hogy azonnal indultak érte és robogtak vele orvosainkhoz. Sajnos a bekerüléskor elvégzett dirofilária gyortesztje pozitív lett.Gyógyszeres kezelésnek hála ez már a múlté, MEGGYÓGYULT!

Csipkebogyó egy 2015. augusztusi születésű német juhász jellegű szuka kutyus. Barátságos, érdeklődő aktív kutya. Más kutyákkal nem felhőtlen a viszonya, kisebb állatokat prédának nézi, így egyedülinek javasoljuk. Egy sima drót kerítést semmi perc alatt átmászik, így egy magas, "kapaszkodók" nélküli kerítéses házhoz tudjuk csak adni.


Gyógyulása után chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe. Olyan VÉGLEGES otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem fogadható örökbe!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú