4709: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4709 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Terasz család Balkon
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Terasz család Balkon
Nem: Szuka
Született: 2019.08.01.
Bekerült: 2020.04.12.
Állatvédőkhöz jutott el a kétségbeesett segítségkérés: egy Pest megyei településen, magánháznál ici pici helyen, egy teraszon tartanak összezárva közel 20 kutyát. Különböző korú felnőttek és kölykök. Többen már meghaltak, betegségben, verekedésben. A kutyusok a saját ürülékük halmain vegetáltak.
A Hang, a hangtalanokért Állatmentő Alapítvány indította az összefogást a kutyák kimentésére. 7 szervezet fogott össze. A Noé Állatotthon Alapítvány 3 fekete, félénk esélytelen kutyust vállalt. Egy mamát és két növendék kölykét. A szervezetek már szó szerint úton voltak a helyszínre, de az utolsó pillanatban beütött a katasztrófa. A kölykök között felütötte a fejét a parvo. Világos volt, hogy így nem lehet széthordani a menhelyekre a halálos kórt. Így a kölykök kórházba, a felnőttek pedig biztonságos karanténba kerültek. Óriási volt a veszteség, a borzasztó betegséget mindössze 2 kölyök élte túl. Az egyik növendékünket mi is elvesztettük.
Mostanra a betegek meggyógyultak, a közös biztonsági karantén ideje lejárt. Hozzánk is megékezett a két kis testű, extra félénk védencünk. Terasz mama és az életben maradt kisfia, Terasz Balkon. Sok velük a teendő, félnek, antiszociálisak. Hatalmas szerencsénkre hozzáértő ideiglenes befogadó rehabilitálja őket az otthonában.

Hálásan köszönjük minden résztvevőnek, segítőnek, hogy a túlélőket sikerült megmenteni. Kiemelve a szervezésért és lebonyolításért a Hang, a hangtalanokét Állatmentő Alapítványt, Puskás Peti - apuskaspeti a kiírt gyűjtésért, mely fedezte a betegek kórházi költségeit, az Anikó Állatmentő Alapítvány - Hernádi menhelynek a gyógyult kölykök karanténozásáért és az Agár Fajtamentésnek a felnőttek karanténozásáért.

Terasz család Balkon kb. 2019. augusztusi születésű keverék szuka kutyus. Várhatóen kis/közepes méretű lesz. Első körben elkezdtük oltási programját, chipezését, külső-belső parazitamentesítését és a szivféreg szűrését amely szerencsére negatív.Terasz Balkon oltási programjának folytatásával, chipezve és ivartalanítás után olyan VÉGLEGES otthont keresünk ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem fogadható örökbe!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú