4692: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4692 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Morze
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Morze
Nem: Kan
Született: 2020.01.01.
Bekerült: 2020.04.11.
Morze a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól került gondozásunkba akit Mezőnyárád környékén találtak.


Morze kb. 2020. januári születésű fekete-fehér jegyes pincsi jellegű kan kölyök görbe mellső lábbal. Aktív, barátságos és mint egy kölyök kutyának lennie kell, hangoskodó. Első körbe külső- belső parazitamentesítést kapott. Ortopédia kivizsgálás során megállapították, hogy a görbe első lába, tapogatásnál fájdalom duzzanat nem volt érezhető. RTG könyökizületben feszülés(inkongriencia) nem látható, ízületi elváltozás nincs. A továbbiakban kontrollált etetés (senior táp) és 3-4 hét múlva kontroll RTG javasolt.Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára, olyat, aki tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk! Olyan otthonra vágyik ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Igényli a napi foglalkozást, nevelést mert ellenkező esetben csak egy hangos ugráló kutya marad. Sok idő és elkötelezettség szükséges egy kölyök kutya családba való beilleszkedéséhez.


Oltási programját megkezdtük amelynek folytatásával chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú