4680: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4680 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zajonc
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zajonc
Nem: Kan
Született: 2019.07.20.
Bekerült: 2020.03.22.
Zajonc - kb. 2019. júliusi születésű 11 kg-os kan kutya aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba. Mezőkövesden az utcán volt már 1 hónapja amikor egyszer csak valaki elütötte egy kocsival, szerencsére nem lett semmi komoly baja.

A gyönyörű arcú barna fiatal kanocska, a bezártságot nagyon nem bírja ezért bármit megtesz, hogy szabaduljon. Valószínű egy ilyen szökés akalmával került utcára.

Ember mellett semmi baja kutyákkal és cicákkal is tökéletes. Igényli a napi foglalkozást, nevelést mert ellenkező esetben csak egy hangos ugráló szőrmók marad. Sok idő és elkötelezettség szükséges egy kölyök kutya családba való beilleszkedéséhez.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára, olyat, aki tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk! Olyan otthonra vágyik ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.


Zajonc chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú