4679: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4679 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lédi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lédi
Nem: Szuka
Született: 2006.12.25.
Bekerült: 2020.03.21.
Ő Lédi, 14 éves (2006. születésű) és Héhalmon elgázolta egy autó. Állatbarátok szedték össze az árokból éjszaka és robogtak vele Budapest felé. Nem volt még terv, nem volt még megoldás, csak a segíteni akarás és a remény, hogy túlélheti az utat, miközben minden lélegzetnél vér bugyborékolt ki a száján. A Juhász Kisállatrendelőben fogadták és megkezdték a küzdelmet az életéért. A hatalmas ütés következtében eltörtek a bordái, összeesett a tüdeje, légmelle van, tele van horzsolt sebekkel és persze óriási fájdalmai vannak.

Lédi chipes kutya, amikor felhívtuk a regisztrált telefonszámot egy idős hölgy jelentkezett a vonal végén. Mint megtudtuk ő 8X éves, egyedül gondoskodik a beteg fiáról, nagyon fájnak a lábai, menni is alig tud. Lédi pedig láncon él, csak elengedte, had szaladjon egyet... Amikor elmondtuk neki, hogy mi történt szegény öreg kutyussal, hogy Budapesten van egy állatkórházban és az életéért küzdenek éppen, akkor azt kérte legyen elaltatva. Mi pedig ehelyett elkértük tőle, így lett 14 éves Lédi, a Noé Állatotthon Alapítvány legújabb védence.

Nem értjük miért kell minden portán alapértelmezetten kutyának lenni? Mi értelme, ha egy láncon tengeti a napjait, ahonnan még a házat sem tudja megvédeni. Vajon mennyi kutya kerül ma Magyarországon kölyökként egy lánc végére és kerül le onnan a sírgödrébe?...

Lédinek élnie kell, mert szeretnénk neki megmutatni milyen az amikor mindig szabadon szaladhat, milyen az amikor az imádott emberhez bármikor odabújhat. Soha többé nem fogja visszarántani a lánc.


Lédi gyógyulása után oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe!

További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú