4673: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4673 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Valentin család Love
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Valentin család Love
Nem: Szuka
Született: 2020.02.01.
Bekerült: 2020.06.16.
Eredetileg bekerült: 2020.02.15.

Előzmény:
Egy szuper összefogás eredményeképp sikerült biztonságba helyeznünk egy nagytestű mamakutyát 3 babájával együtt. A szintén nagytestű apakutya is biztonságba került a Kóborka Állatvédő Egyesületnek köszönhetően. Budapesten lefialt egy nagytestű kutyus egy lakatlan telekre. Mint kiderült, a szomszédban "lakott", ahonnan biztonságba helyezte a kicsiket egy fából készült melléképület aljába. A papakutya továbbra is a "gazdánál" lakott az udvaron, melynek a non-stop nyitva lévő kapuja egy nagyon forgalmas útra nyílott közvetlenül. A befogás komoly körültekintést igényelt, hiszen nem szerettük volna, ha a mentésben résztvevőknek vagy a mamakutyának vagy a babáknak bajuk essen. A "gazdák" - szerencsére - nem is tudtak a babákról. A kutyusokról lemondtak és megígérték, hogy nem lesz több kutya a portán, mivel a környezet egyáltalán nem alkalmas állattartásra. Csak a szerencsén múlott, hogy a rendkívül forgalmas út mellett nem történt komoly baleset.

Nálunk a Valentin család nevet kapták. A családból sajnos Love kutyusunknak rövid ideig tartott a gazdis élet. A család kutyájával nem sikerült összeszoktatni ezért inkább visszaadták. Love ugyan olyan szép lett mint mamája. Korához képest szépen sétál pórázon és az ismerkedő kutyák társaságát sem vette zokon.

Valentin Love kb. 2020.02.01. születésű és a mostani mérete még változni fog, így várhatóan nagy méretű lesz. Vagány, játékos igazi kölyök kutya.Lovenak nagyon vágyik olyan családra ahol megtapasztalhatja a kölyökkori felhőtlen boldogságot és teljes jogú családtagként egy egész kutyaéletre berendezkedhet. Az élete nagyon nehezen indult, többszörös életveszéllyel, megérdemli a biztos családi életet! Csak kerti tartásra nem adjuk.

Valentin Love oltva, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


2020. június
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú