4671: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4671 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Korona Fő
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Korona Fő
Nem: Szuka
Született: 2018.01.01.
Bekerült: 2020.03.17.
Korona Fő mama és 6 kölykének kértek segítséget akik a Füzesabonyi állatvédő Alapíytvány segítségével kerültek gondozásunkba. Korábbi gazdájuk egy idős mozgásserült volt, aki nem tudta ellátni a kis családot bár egy szomszéd segítségét kérték, de ő sem tudta napi szinten ellátni. A család nagyon rossz körülmények között élt szegény mamájuk a nap nagy részét láncon töltötte miközben szoptatott. A bajbajutott családunk a corona járvány idején érkezett, de mi a korona más jelentése miatt adtuk a Korona család nevet.


Korona Fő mamának kölykei elválasztása után új szerető családot keresünk. Nyugodt, bájos és barátságos fiatal labrador jellegű szuka.

Olyan VÉGLEGES otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem fogadható örökbe!


Chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehetkölykeivelTovábbi képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú