4634: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4634 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Valentin család Lamour
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Valentin család Lamour
Nem: Szuka
Született: 2020.02.01.
Bekerült: 2020.02.15.
Egy szuper összefogás eredményeképp sikerült biztonságba helyeznünk egy nagytestű mamakutyát 3 babájával együtt. A szintén nagytestű apakutya is biztoságba került a Kóborka Állatvédő Egyesületnek köszönhetően. Budapesten lefialt egy nagytestű kutyus egy lakatlan telekre. Mint kiderült, a szomszédban "lakott", ahonnan biztonságba helyezte a kicsiket egy fából készült melléképület aljába. A papakutya továbbra is a "gazdánál" lakott az udvaron, melynek a non-stop nyitva lévő kapuja egy nagyon forgalmas útra nyílott közvetlenül. A befogás komoly körültekintést igényelt, hiszen nem szerettük volna, ha a mentésben résztvevőknek vagy a mamakutyának vagy a babáknak bajuk essen. A "gazdák" - szerencsére - nem is tudtak a babákról. A kutyusokról lemondtak és megígérték, hogy nem lesz több kutya a portán, mivel a környezet egyáltalán nem alkalmas állattartásra. Csak a szerencsén múlott, hogy a rendkívül forgalmas út mellett nem történt komoly baleset.

Nálunk a Valentin család nevet kapták. kb. 2020.02.01. születésüek és várhatóan nagy méretűek lesznek. Vagányak, játékosak igazi kölyök kutyák.A babák már elválasztásra kerültek mamájuktol, ezért nagyon vágynak egy olyan családra ahol megtapasztalhatják a kölyökkori felhőtlen boldogságot és teljes jogú családtagként egy egész kutyaéletre berendezkedhetnek. Az életük nagyon nehezen indult, többszörös életveszéllyel, megérdemlik a biztos családi életet! Csak kerti tartásra nem adjuk őket.

Oltási programjukat megkezdtük és ennak folytatásával chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú