4631: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4631 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Esti Erzsi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Esti Erzsi
Nem: Szuka
Született: 2012.08.08.
Bekerült: 2020.02.16.
Nyíregyháza mellől idősödő, őszülő, hiányos fogazatú, kb. 15kg-os törékeny fekete mama és 4 vasgyúró, kb. 10 napos babája került gondozásunkba. A babák szemecskéi már kipattanás előtt vannak. Nálunk az Esti család nevet kapták.

Esti Erzsi mama jobb mellső lába valószínűleg el van törve. Nyakán úgy volt egy láncmaradék, hogy fogóval kellett levágni. Szerencsére nem vágott bele, csak csúnyán kikoptatta. A lába miatt azonnal orvosi vizsgálatra vittük ahol megállapították, hogy a görbe láb egy régi sérülés maradványa. A könyök izület nagyon artrózisos ezért előbb fizioterápiával a csuklóját próbáljuk rendbe rakni. Nagyon óvatosan nyújtani, mert most be van szűkülve. Későbiekben kimerevíteni lehet hogy fájdalommentesen tudjon élni, de sajnos bekerüléskor elvégzett dirofilária gyorsteszt pozitív lett így a sérült láb rendbetétele a későbbiek feladata lesz.

Közben már meg is történt a sziv uh, ahol negatív kardiológiai lelet lett. Sem a jobb szívfélben, sem a tüdőartériában szívféreg kutikulára jellemző képlet nem látható. Tüdőbeli magasvérnyomás nincs. Vastagcsepp teszttel microfilária nem látszik, de az IDEXX teszt enyhe pozitív lett. Ezért Alternatív, lassú terápiát kezdtünk el. Advocate spot-on 2 hetente cseppezés és
Doxycyclin gyógyszerezés kezelést, kontroll vizsgálatokkal.

Esti Erzsi kb. 2012. születésű keverék szuka.Olyan VÉGLEGES otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem fogadható örökbe! Esti Erszi jelenleg ideiglenes befogadónál várja a végleges örökbefogadását.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon és az info@noeallatotthon.hu címen lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú