4613: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4613 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lidérc
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lidérc
Nem: Szuka
Született: 2014.07.29.
Bekerült: 2020.02.04.
a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunka.

Ő Lidérc fél méteres láncról szabadult, két oldali extra súlyos lágyéksérve gyerekfej nagyságban lógott a lábai között... a tüdeje ereiben pedig a néma gyilkos, a szívféreg falja fel a szervezetét...
Lidérc a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével szabadult földi poklából. Annyira rövid láncon volt, hogy szinte moszdulni sem bírt. De már nem hosszabbítottak meg a láncot - a hatóság hivatalos felszólítása ellenére sem - hiszen éppen el akarták altatni az öreg - 5!!! éves - kutyát.
Lidérc azonnali műtétre szorult, hiszen az óriási sérvek, melyekben már az ivarszervek, belek és egyéb létfontosságú szervei kicsúsztak és védtelenül lógtak. Nem lehetett várni, így a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban Orbán Beáta doktornő megoperálta. Óriási és kockázatos műtét volt és az aggódásnak sajnos nincs vége. Lidérc műtétjekor “előkerült” egy hatalmas bőrféreg és a vérteszt szerint szívféreg fertőzött is. Ebben az állapotban normál esetben, ha nem életmentésről van szó, akkor szóba sem jöhet semmilyen műtét... de Lidércnél muszáj volt lapot húzni tizenkilencre... Lidérc az elmúlt napokat természetesen kórházban töltötte, teljes megfigyelés mellett. Amint a műtét utáni állapota lehetőve teszi, megyünk további kivizsgálásra vele a szívférgessége miatt.

Lidérc 2014. júliusi születésű fekete színű uszkár jellegű szuka aki minden megpróbáltatás ellenére, egy életvidam, kedves, pörgős kislány. Nagyon úgy tűnik, hogy most szeretne mindent bepótolni, amit élete első 5 évében elvettek tőle az emberek és a rövid lánca! Gyógyulása után már semmi akadálya nem lesz, hogy végre szabadon játszhasson és rémenykedünk hamar családban folytathatja életét.


Lidérc chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.


Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának ezzel a barátságos kedves jellemével. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. 5 éves kutya nem vén kutya, de ha az lenne akkor is jár neki a szeretet és a gondoskodás!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú