4610: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4610 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hópehely család Sven
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hópehely család Sven
Nem: Kan
Született: 2019.12.13.
Bekerült: 2019.12.18.
Mezőkeresztesről segítség kérés érkezett egy bajban lévő fiatal mama kutyusnak és 4 szoptatós babájának. Nálunk a hópehely családnevet kapták.

Hópehely mamájuk 2019. december 13-án egy család udvarának a kerítésén bemászott és az ott lakók kutyájának házába fialt. A mama kutyus nagyon fiatal, első ellése lehetett, nem tudni honnan jött szegény, a környéken nem ismerték. Szegény kutyus nagyon fázott kint, reszketett amikor megsimogatták, de próbálta melegíteni a picinyeit, még a jutalomfalatra is alig akart kijönni a házból és egy perc után szaladt is vissza a picikhez. Mivel az ott lakók sem tűrték sokáig őket, mielőbb megoldást kellett találni a családnak, hogy túléljék. Ezt követően kerültek gondozásunkba.


Hópehely mama odaadó gondokodásának köszönhetően a kölykök már gazdikeresőkké cseperedtek így már semmi akadály annak, hogy végleges családba költözzenek.

A kölykök 2019. december 13-án születtek. Felmenőik közül apró mamájukat ismerjük ezért feltételezzük kicsi/közepes méretűek lesznek. Aktívak, bátrak, elevenek, játékosak, igazi kölykök.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra, olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk! Olyan otthonra vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú