4606: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4606 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zsolesz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zsolesz
Nem: Kan
Született: 2017.06.01.
Bekerült: 2020.01.31.
Zsolesz Alsózsolcáról érkezett egy bajban lévő kutyakolóniából. Több kölyök társa meghalt, a többiek is mind betegek volta. Őt pedig a beteg külleme miatt elzavarták a helyiek, a mentőcsapat 2 napig kereste szegényt. Csoda, hogy túlélte, az egész teste tiszta seb, kopasz, a bőre megvastagodott, a lábai gyulladtak, lépni alig tud, ha mindez nem lenne elég, a bálamadzag, amivel valószínűleg apró kora óta kikőtve tartották, mélyen szétvágta a nyakát. 2-3 éves, iszonyú állapotban lévő kan kutyus, csodaszép szemekkel. Aki hihetetlen alázattal és kedvességgel viseli a kezeléseket, fürdetéseket, a naponta többszöri kellemetlenségeket.

Sokáig a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum csodás csapata gondoskodott róla, de később egészségi állapota már lehetővé tette, hogy a NOÉ kórház részlegén folytassuk kezelését. Zsolesz hihetetlen alázattal és kedvességgel viselte a kezeléseket, fürdetéseket, a naponta többszöri kellemetlenségeket, és íme, az eredmény. 😍

Boldog, az emberekért odavan, imád játszani, a labdát úgy hozza vissza, mintha mindig is ezt tanulta volna. Szuka kutyákkal összeszoktatható.

Zsolesz chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.


Olyan VÉGLEGES otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem fogadható örökbe!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
2020. március
2020.május


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú