4605: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4605 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Svetlana
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Svetlana
Nem: Szuka
Született: 2017.05.31.
Bekerült: 2020.01.08.
Svetlana és Dasha 2017.05.31. születésű moszkvai őrkutya akik Gazdái válása után nemes egyszerűséggel 7 másik társával együtt ott hagytak egy üres háznál. Jó pár napja ellátatlanul tengődtek, mire tudomást szereztünk róluk. A mentés során 5 shar-pei, 2 moszkvai őrkutya és egy boxer került gondozásunkba.

Svetlana és Dasha mint a többi társa bekerüléskor szocializálatlanok voltak, féltek az ember érintésétől. Feltételezhető, hogy soha nem kaptak kellő odafigyelést és gondoskodást. Mostanra önkénteseink folyamatos törödésének és nevelésének köszönhetően már tudnak sétálni, szeretni és bújni is képesek. Kifejezetten játékosak és barátságosak lettek.


Bár önmagában már külsejük is igen megnyerő benyomást tesz az emberre, igazi értékét belső tulajdonságaik emelik a csúcsra. A moszkvai őrkutya nem egyszerűen egy hatalmas „bundahegy” és legfőképpen nem ridegtartású pásztoreb. Számukra rendkívül fontos a mindennapi törődés és leginkább a sok-sok szeretet. Magányos telepekre, úgymond „ridegtartásra” nem valók és nem is adjuk. Kutyaiskolai továbbképzés erősen javasolt. Ismerkedésre hozzájuk többször szükséges kilátogatni.Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számukra ahol teljes jogú családtagok lehetnek. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyaluk, aki Rájuk várt, aki megadja nekik mindazt amit eddig talán nem kaptak megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Kifejezetten kutyás tapasztalattal rendelkező gazdik jelentkezését várjuk. Ez a két kutya, egyszerűen együtt alkot egy egészet, rettentően ragaszkodnak egymáshoz ezért ha van rá lehetőség együtt szeretnénk őket örökbe adni.

Svetlana és Dasha chipezett, oltott és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú