4603: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4603 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bukfenc
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bukfenc
Nem: Szuka
Született: 2019.03.01.
Bekerült: 2020.03.19.
Eredetileg bekerült: 2020.01.31.

Bukfenc 2019. márciusi születésű fehér nagytestű káj szuka aki először leadott kutyaként került gondozásunkba. A leadás oka az volt, hogy nem foglalkoztak vele, és unalmában kiásott a kertből, és önsétáltatott. Rövid időn időn belül egy család beleszeretett és örökbefogadta. Sajnos a korábbi problémák ismét előjöttek (megszökött, kertet rendezett stb) így visszakerült gondozásunkba.

Emberekkel barátságos nagyon jó indulatú. Más kutyákkal is összeszoktatható. A továbbiakban csak olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik a fenti viselkedési problémák megoldására elég időt hajlandóak fordítani.Bukfenc nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük eljön aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Kizárólag fajtához értő, kutyás tapasztalattal rendelkező, gazdát keresünk számára. Kutyaiskola mindenképp kötelező!


Bukfenc oltva, chipezve, ivartalanítva szeretne új, végleges családba költözni.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú