4602: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4602 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sop
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sop
Nem: Kan
Született: 2010.01.01.
Bekerült: 2020.01.26.
Ezermegegy éves öreg apóka került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Pécsen találták - 2020. január 24-én késő este - szegényt összefagyva. Megtalálói csak átutazók voltak, a fővárosban tartva. Helyben késő este nem találtak segítséget, de nem tudták ott hagyni a fagyos éjszakában, így felutazott velük Budapestre. Süket - vak - sánta - heredaganatos kicsi, talán foxi szerű jószág.
Működő chip nincs nem volt benne, pedig de jó lett volna, ha egy ilyen öregecske kutyának nem kellett volna menhelyre kerülnie!

Nálunk a Sop nevet kapta, mely keltául mocsarat jelent és Pécs eredeti Sopiane elnevezésének a gyökere!

Apókánk ivartalanítása megtörtént amit nagyon nehezen viselt. Többkörös kivizsgálás után döntöttünk orvosainkkal együtt a műtét mellett, óriásira duzzadt daganatos heréit muszáj volt eltávolítani. Napokig természetesen kórházban volt, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum csapata mind orvosilag, mind lelkileg mindent megtett a kisöregünkért. ...milyen jó lenne, ha egy gazdi várná otthon... biztosan a gyógyulása is sokkal gyorsabban menne...


Sop még nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Oltva, chipezve, ivartalanítva szeretne új, végleges álomcsaládjába költözni.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.további képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú