4569: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4569 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Flying
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Flying
Nem: Kan
Született: 2019.08.01.
Bekerült: 2020.01.03.
Ezt a fiatal keverék kutyát Tápiószentmárton közelében zsákba kötve egy autóból dobták ki. A mögötte autózó családnak köszönhető, hogy még él, mert megálltak megnézni mit is rejthet a gyanús zsák. Azonnal kimenekítették a zsákból a megrémült kölyköt és elautóztak Állatotthonunkba segítséget kérni a kutya elhelyezésébe. Nálunk a Flying nevet kapta.


Flying kb. 2019. augusztusi születésű keverék kanocska. Várhatóan közepes/nagy méretű lesz. Hihetetlen közvetlen, okos játékos, érdeklődő, keresi az ember társaságát.

Rövid időn belül a család kedvencévé válhat ez a vidám és szórakoztató fiatal kanocska. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára, ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem unják meg 1 hét alatt, és tisztában vannak egy fiatal kutya tartási nehézségeivel is! Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt, amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Aktív, sportos családnak javasoljuk. Kifejezetten kerti tartásra nem fogadható örökbe.


Flying oltási programját megkezdtük amelyne befejezése a leendő gazdi feladata. Chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú