4567: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4567 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kalpag
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kalpag
Nem: Szuka
Született: 2010.10.25.
Bekerült: 2019.12.25.
Ez a Shar-pei jellegű szuka kutya Mezőkövesden kóborolt napok óta. Egy FB oldalon is felkerült, hátha valaki felismeri. Akkor még egyben azaz sérülés nélkül volt, azután valami történt vele és szinte szó szerint megskalpolódott. Nálunk a Kalpag nevet kapta.

Megtalálása után azonnal a dr. Juhász Tamás Kisállatkórházba került, ahol azonnal műtőbe került. Az ünnepeket még kórházban tőltötte. Ünnepek után a testi és lelki gyógyulása a Noé Állatotthon Alapítvány kórház részlegén zajlott tovább... közösen megpróbáltuk a szörnyű sérülésének emlékét elfeledtetni. Most már kijelenthetjük, hogy meggyógyult mint testileg mint lekileg. Egy játékos, tele energiával rendelkező igazi bohóc kutyává alakult át. Végtelenül kedves barátkozós lett. Bal fül gyulladása volt valószínű allergia miatt, amelyet műteni kellett, azaz hallójárata kiírtásra került. A továbbiakban is csirke mentes etetése javasolt.


Kalpag egy 2010. októberi születésé shar-pei jellegű szuka kutya.


Kalpag chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem adjuk! Kifejezetten sportos családnak ajánljuk.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú