4541: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4541 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gondez
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gondez
Nem: Kan
Született: 2019.06.05.
Bekerült: 2019.12.22.
Gondez kb. 2019. június születésű labrador jellegű kan kutya aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól került gondozásunkba.

Gondez Mezőkövesden élt az utcán, majd helyiek befogadták, majd mégsem.... mert ásta a virágokat, így újra az utca nézett ki számára... Több helyet is megjárt, mindegyik helyen feleslegessé vált.... Hogy ne kössön ki újra az utcán, őt is bevállalta a Füzesabonyi Állatvédők egyik önkéntese, majd ezt követően került Állatotthonunkba.


Hihetetlenül közvetlen, barátságos kis kanocska. Azonnal beilleszkedett egy több gyerekes, kutyás és macskás ideiglenes családba. Rövid időn belül képes volt beilleszkedni és kötődni. Gondez szobatiszta, de korából adódóan adódhatnak még veszteségek a házkörül/lakásban. Pórázon szépen sétál. Nagyon igényli az emberi társaságot, mindig emberközelben szeretne lenni, ezért elsősorban olyan családot keresünk számára, ahol sokat járnak kirándulni, és a szabadidős programokat a kutyával képzelik el. Másik kutya társasága fontos számára, ezért második kutyának tökéletes választás.

Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem unják meg 1 hét alatt es tisztában vannak 1 kölyök kutya tartási nehezségeivel is! Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Aktív, sportos családnak javasoljuk. Kifejezetten kerti tartásra nem fogadható örökbe.

Gondez oltási programját elkezdtük amelynek befejezése a leendő gazdi feladata, chipezett és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú