4519: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4519 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sziráki Lucy
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sziráki Lucy
Nem: Szuka
Született: 2019.07.30.
Bekerült: 2019.11.28.

Virtuális örökbefogadás: Jelenlegi támogatója: Lindus

Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Kétségbeesett segítségkérést kaptunk Szirákról, Dr. Micsutka Attila állatorvostól. A doktor úrral ismerjük egymást, hiszen Csutka kutyusunknak is ő mentette meg az életét és kért segítséget. Most egy pici szöszke kislányról van szó, Ő Sziraky Lucy. Elgázolta egy autó és szinte halálra marták nagyobb kutyák. 2 napig feküdt vérbe fagyva Szirák főterén, sok száz ember ment el mellette segítségnyújtás nélkül. Mire Micsutka doktor úr összeszedte az utcáról már szinte halott volt. Borzasztó sebei elfertőződtek, sokkos apró teste kihűlt... közel 1 hétig éjjel nappal küzdött érte, mire felcsillant a remény.
Mostantól Sziráky Lucy a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásaban van és azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, CsodaBoda doki és csapata gyógykezei közé. A szörnyű sebein túl sípcsont törése van. Ami nem várhatott az a sípcsont törése, mely közvetlenül a térd izülete alatt van, iszonyú rossz helyen. Boda doktor úr összeillesztette és rögzítette az eltörött, elmozdult csontokat. Valamint megplasztikázta az elhalóban lévő bőrt a hasán és a lágyéka területén. Sajnos még mindig nem lélegezhetünk fel, a kicsi állapota bár stabil, de még kétséges. A másik törés a könyöke, ez lehetséges, hogy nem a gázolástól, hanem harapástól van. Szegénynek még az alkar csontjából is kitört egy darab. Ezzel a sérüléssel most vár egy kicsit a doktor úr, mert annyira elfertőződött és gyulladt minden azon a területen, muszáj egy kicsit megfigyelni és kezelni. Naponta többször kötözik, kezelik, sőt a sebeit lézerrel gyógyítják.


Sziráky Lucy kb. 2019. júliús végén született keverék szuka.

Nagyon keresünk egy igazi gazdit, aki meglátja a CSODÁt ebben a kutyusban, aki megadná neki azt, amit eddig meg kellett volna kapnia. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, megérdemli a biztos gazdis életet!Sziráki Lucy gyógyulása után chipezve, oltási programjának folytatásával és ivartalanítva fogadható örökbe!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú