4519: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4519 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sziráki Lucy
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sziráki Lucy
Nem: Szuka
Született: 2019.07.30.
Bekerült: 2019.11.28.
Kétségbeesett segítségkérést kaptunk Szirákról, Dr. Micsutka Attila állatorvostól. A doktor úrral ismerjük egymást, hiszen Csutka kutyusunknak is ő mentette meg az életét és kért segítséget. Most egy pici szöszke kislányról van szó, Ő Sziraky Lucy. Elgázolta egy autó és szinte halálra marták nagyobb kutyák. 2 napig feküdt vérbe fagyva Szirák főterén, sok száz ember ment el mellette segítségnyújtás nélkül. Mire Micsutka doktor úr összeszedte az utcáról már szinte halott volt. Borzasztó sebei elfertőződtek, sokkos apró teste kihűlt... közel 1 hétig éjjel nappal küzdött érte, mire felcsillant a remény.

Lucyke iszonyú elfertőződött sebein túl, mely kiterjedt az egész hasára, lágyékára, lábaira is, eltörött a sípcsontja és a könyöke. Az előbbibe kapott implantátumot, de a könyökét a súlyos elfertőződött szövetek miatt nem lehetett megoperálni. Szóval kicsipici Lucykénk jó girbe gurba lett. A kontroll eredménye, hogy a hátsó lábából muszáj volt eltávolítani a fémeket, a pici erőteljes csontnövekedése miatt nem maradhatott bent tovább. Az alkarcsontjai viszont a trauma miatt nem egyformán fejlődnek, az egyik gyorsabban nő mint a másik és emiatt görbül és ami a nagyobb baj, hogy a könyökét feszíti szét. Azért, hogy elkerüljük a könyöke végleges megnyomorodását Dr. Boda Attila újra műtőasztalra fektette kicsi Lucyt. Eltávolította az implantátumokat a hátsó lábából és elvágta az alkar mindkét csontját, ezzel segítve, hogy a jövőben egyformán nőjenek és a könyöke ne feszüljön. Szerencsére Sziráki Lucy kisasszony jól viselte műtétet. Ő továbbra is éli a kölyökkutyák, gondtalan, vidám, bohóc életét, lelke és szíve minden bizalmát a kezünkbe adva.

Sziráki Lucy kb. 2019. július végén született keverék szuka.

Nagyon keresünk egy igazi gazdit, aki meglátja a CSODÁ-t ebben a kutyusban, aki megadná neki azt, amit eddig meg kellett volna kapnia. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, megérdemli a biztos gazdis életet!

Sziráki Lucy gyógyulása után chipezve oltva és ivartalanítva fogadható örökbe!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú