4511: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4511 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sukár
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sukár
Nem: Kan
Született: 2015.03.01.
Bekerült: 2019.11.17.
Szergényi telephely
Sukár rossz állapotban lévő kutyus a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került a NOÉ gondozásába. Szerencsétlen pára egy lánc végén tengődött. Gazdája meghalt és egy alkoholista ember "vigyázott" rá. Enni nem kapott, háza nem volt,d e így is útban volt már szerencsétlen, éppen agyon akarták csapni.
Sukár lelkén sajnos nyomott hagyott borzasztó múltja. Első bizalmatlan az emberekkel, de igazából elég neki néhány kedves, biztató szó és előtör belőle az igazi társkutya, aki az életét is odaadná az emberekért ... pedig eddig semmi jót nem kapott tőlük.
Szőre iszonyú loncsos, a legnagyobb csimbókoktól már megszabadítottuk, de mi már most látjuk,hogy majd egy igazi kozmetika, csodás, pihe-puha szőrös kutyát fog belőle varázsolni. Most még csak annyit tudunk, hogy egyik szemére nem lát mert kifolyt. Valószínűleg ezt a szemgolyót el kell távolítani. Kérdés hogy a sérülését emberi kéz okozta-e vagy egy betegség?

Az első körös parazitamentesítésen túl van, szívféreg NEGATÍV!


Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!

Sukár chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú