4490: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4490 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nemkáj család Fülenincs
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nemkáj család Fülenincs
Nem: Szuka
Született: 2019.06.01.
Bekerült: 2020.04.19.
Eredetileg bekerült: 2019.11.02.


Isaszegen találtak 3 db kb. 2019. júniusi születésű keverék kölyköt. 1 kan és 2 szuka alkotja a Nemkáj családot.

Az egyik szukának a füle tőből csonkolva van. Már korábbi beavatkozás eredménye lehet, de mostanra gyógyult a seb. Ő a Fülenincs nevet kapta.


A családban volt amelyiknek csíkos a lába, van amelyiknek fehér orrcsíkja van. Előéletükről és felmenőikről semmit nem tudunk, ezért csak feltételeztük, hogy várhatóan közepes/nagy méretűek lesznek. A családból Fülenincsnek rövid ideig tartott a gazdis élet. Sajnos örökbefogadói részéről még sem volt első látásra szerelem és valahogy még sem érezték, hogy valaha is megtudnák szeretni ezt az édes szukát.


Fülenincs egy nagyon jól alkalmazkodó, kedves jámbor lelkű fiatal szuka. Más kutyákkal összeszoktatható. Jelenlegi ideiglenes befogadójánál több gyerekkel, kutyával és macskával gond nélkül elvan. Nagyon igényli a törödést.

Fülenincs oltva, chipezve és ivartalanítva olyan VÉGLEGES otthont keresünk ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem fogadható örökbe!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú