4487: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4487 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pertli
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pertli
Nem: Kan
Született: 2016.08.25.
Bekerült: 2019.11.03.
Pertli egy 2017. októberi születésű kan kutya aki Rudabányán kóborolt, nyakába belenőtt bálamadzaggal. A madzagot valaki kivágta, de kint hagyta az utcán sérülten. Civil állatvédőnek köszönhetően megmenekült. Az elsődleges orvosi ellátást helyben megkapta, mert bűzlött és folyt a genny a nyakából. Ezt követően azonnal a Délpesti Állatgyógyászati központba került, ahol megkezdték kezelését.

A története szomorú, mert chipes kutyus, de a szokásos történet áldozata lett, elajándékozták "jó" helyre, de hova arról fogalma sincs a gazdának. Egyébként a chipen egy border collie jellegű kutya van regisztrálva, de ahogy nézzük a mi kis Pertlink messze van a border collietól.

Pertli egy kis termetű, hosszú szőrű kan kutyus. Nagyon kedves, barátkozó, mindenkivel jól kijön. Korához képest, nyugodt, imádja a simogatást és a finom falatokat. Szőrzete folyamatos gondozást igénylő.

A nyakán a seb szépen begyógyult, teljesen egészségesen, chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe. Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!

Pertli telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú