4486: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4486 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Spakli
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Spakli
Nem: Kan
Született: 2018.10.01.
Bekerült: 2022.05.21.
Eredetileg bekerült: 2019.10.22.

Spakli kb.2018. októberi születésű keverék kan, akit lánccal a nyakában találtak. Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba.

Bekerülésekor nagyon sovány volt, de szépen összekapta magát. Előéletét nem ismerjük, de nagyon jó természetű, ragaszkodó, más kutyákkal jól kijön.Sajnos Spakli már túl van egy sikertelen örökbefogadáson. A nyüzsgő városi életet nem tudta megszokni. Több hónap alatt megismerte napi zajokat, ami egy társasházban elkerülhetetlen volt, de minden alkalommal újra és újra stresszhelyzetbe került. Sok nevelés, foglalkozás után sem sikerült a stresszes helyzetből kihozni.


Olyan otthont keresünk számára ahol kap elég időt a beilleszkedésre és igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Első sorban sportos, aktív, természetben sokat tartozkodó családnak javasoljuk. Nagyon igényli a családi közös programokat az együtt töltőtt időt. Kutyaiskolai továbbképzés javasolt.


Spakli oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú