4482: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4482 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kisérleti Ziggy
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kisérleti Ziggy
Nem: Szuka
Született: 2016.05.15.
Bekerült: 2019.10.01.
Kisérleti Ziggy és Yogi egy illegálisan működő állatkísérletekre szaporító telep felszámolása során kerültek hozzánk, a Szurkolók az Állatkínzás ellen és a beagle fajtamentés koordinálásával.
Rendőrségi eljárás zajlik a telep volt állatorvos tulajdonosa ellen, aki nem ismeretlen a hatóságok előtt, hiszen jogerős ítélet van ellene szintén állatokkal kapcsolatos bűncselekmények miatt. Az állatorvosi hivatás gyakorlásától is eltiltották.
A hozzánk került kettő 2016. májusi születésű szuka kutyuson is furcsa, szike által okozott, elfertőződött sebek vannak.

A beagle egy középtermetű, tömött, intelligens és végtelenül türelmes vadászkutya-típus, aki jellemvonásainak köszönhetően méltó és aktív társa és pajtása lehet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Rövid időn belül a család kedvencévé válhat ez a vidám és szórakoztató kutya fajta. A két beaglink kedvesek, de még sosem éltek családban, így extra sok türelem és szeretet kell hozzájuk.Olyan otthont keresünk számukra ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalniuk, igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük nekik is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Sportos aktív családnak javasoljuk.


Ziggy chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú