4468: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4468 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Holdfény család Szaturnusz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Holdfény család Szaturnusz
Nem: Szuka
Született: 2019.07.26.
Bekerült: 2019.07.26.
Idén július végén 3 kutyust szerettünk volna menteni a Hajdúhadházi gyepmesteri telepről. Egy félszemű fekete kanocskát, egy szöszke minigolden szukácskát és egy nagyvemhes ezüsthátút. Izgalommal vártuk a kiscsapatunk szabadulását a halálsorról. Az ezüsthatú vemhesnek (Holdfény mama) már a műtéti időpontja is megvolt, de másnap és egy üzenet várt korán reggel: "baj van, a kis szuka megellett. 6 pici van... nem, már 7..."
Teljes pánik uralkodott el rajtunk. Akkor Noé Állatotthon Alapítvány nem tudott kölyköket fogadni, mert január óta annyi parvós babánk volt, hogy minden karanténrészlegünk megfertőződött a halálos kórral. Szabadulást ígértünk ennek a kutyának, de ha fogadjuk, akkor csak betegséget, szenvedést és halált adhatunk neki és babáinak... de hagyjuk ott, a halálsoron? A pánikot gyorsan cselekedett váltotta fel és alig kellett 1 órát várnunk jött a segítség, méghozzá a cane corsos csapatunk egyik örökbefogadójától, akinek volt egy szobája amit felajánlott ennek a csodás kiscsaládnak.

Holdfény mama odaadó gondoskodásának köszönhetően a kis család gazdikeresőkké cseperedtek.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, és 2019. október 19-től a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


további képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú