4462: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4462 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pepsi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pepsi
Nem: Szuka
Született: 2018.03.01.
Bekerült: 2019.09.22.
2019. 08.22-én kaptuk a kétségbeesett segítségkérést a Kisújszállási Állatvédőktől. Egy fekete kutyust elgázolt egy autó, a kutya a vízelvezetőbe menekült... elkötelezett önkéntesek kiszedték a sokkos és nagyon súlyosan sérült kislányt.
Pepsi azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett. És nem sokkal ezután megkaptuk azt a röntgen képet, ami minden állatszeretőnek a rémálma. Durva gerinctörés, hatalmas elmozdulással. A neurológiai vizsgálat, a reflexek és a fájdalomérzet teljes kiesése alátámasztotta amit a röntgenképek mutattak: a gerincvelő teljesen elnyíródott. Pepsi ez a csodálatosan szép és kedves fiatal kutyus örök életére lebénult.

Pepsi ideiglenes befogadóhoz költözött és mondhatjuk egy perc alatt beilleszkedett az új környezetébe. Persze könnyű volt, mert befogadó családja mindent megtesz a kényelme érdekében. Azóta már járt kozmetikában és egészségi állapota lehetővé tette, hogy oltási programját folytassuk. Kedves alkalmazkodó kiscsaj.

Pepsi élni fog és mi mindent megteszünk, hogy ez az élet a lehető legmozgékonyabb legyen. Az elkészült kerekeskocsival most már száguldozhat amerre csak akar.

Reméljük, hogy rajtunk kívül más is meglátja a csodát ebben a kis fiatal kutyában és nem riad vissza attól, hogy a családjába, az otthonába fogadja. Mi minden támogatást megadunk majd és egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!


Pepsi kb. 2018. márciusi születésű keverék szuka.

Érdeklődni Pepsiről a 06703839480 telefonszámon és az info@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet!


Pepsi ideiglenes családjánál:
2019.november

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú