4410: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4410 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fityisz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fityisz
Nem: Kan
Született: 2017.01.01.
Bekerült: 2019.07.25.
Fityisz a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól került gondozásunkba, miután információnk szerint bántalmazták és a lába eltörött. Azonnal Juhász Kisállatkórházba került. Szerencsére nincs eltörve a lába, a talppárnaja volt felszakadva, de a lelke romokban. A szemei gyulladtak. Egy lövedék maradványa van a vállában. Régebbi lehet, de az a terület érzékeny. Jelenleg már a NOÉ Állatotthon kórház részlegén lábadozik.

Fityisz egyenlőre retteg, minden érintéstől összerezzen. Nem tudjuk eddig milyen élete volt, de szomorú szemei, félelemmel teli kis lelke nem sok jóra utal. Reméljük nekik is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Hozzá még türelem szükséges és majd többször ki kell járni ismerkedni, mert egyenlőre félelemből odakap.


Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Fityisz chipezett, oltott és ivartalanítás után fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú