4387: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4387 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Glanc-van rá gazdijelőlt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Glanc-van rá gazdijelőlt
Nem: Szuka
Született: 2018.07.01.
Bekerült: 2019.07.08.
Glancot ezt a fiatal kb. 2018. júliusi születésű yorki jellegű szukát chip nélkül Tállyán találták. Állatbarátoknak köszönhető, hogy ez a kis lányka még életben van, hiszen súlyos sérülése kezelés nélkül elfertőződik és a legyek beköpik, amely a halálához vezetett volna.

Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban kezdtük vele. Hátán kiterjedt, mély sérülések ( égés? vegyi anyag ?) követő szövetelhalása van.

Szerencsére a legjobb szakorvosok és a saját (sajnos) nagyon széleskörű tapasztaltunk a remény, hogy sikerülni fog. Tudjuk jöhet még sok szövődmény, de nem adjuk fel! Érte is küzdünk! Acél egy egészséges ÉLET és egy igazi, szerető, végleges GAZDI!


Gyógyulása után oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú