4385: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4385 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csatni
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csatni
Nem: Szuka
Született: 2018.07.01.
Bekerült: 2019.07.03.
Csatni a baktalórántházi gyepmesteri telepről került gondozásunkba. Fiatal kb. 2018. júliusi születésű nagytestű keverék szuka.

Ki tudja miért de fiatal kora ellenére már meg kellett tapasztalnia egy gyepmesteri telepen való életet. Erről a helyről mentve reméljük sikerül végleges családba jutattani ahol lesz tini, felnőtt és aggastyán élete. A múlt emlékeivel együtt számtalan bolhát is magával hozott. Azonnal megkezdtük külső és belső parazitamentesítését.

Első pillanattól kezdve bizalommal bújt hozzánk és gyors terepszemle után már játszani is szeretet volna. A kissé kusza szőr alatt csodálatos szempárral találkoztunk amelyek reméljük másokat is elbűvőlnek.

Olyan otthont keresünk számára ahol igazi családtagként boldogan berendezkedhet egy egész kutyaéletre, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet! Szőre folyamatos gondozást igényel.

Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú