4378: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4378 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Honvéd mama
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Honvéd mama
Nem: Szuka
Született: 2015.10.10.
Bekerült: 2019.06.23.
Honvéd mama Isaszegen egy honvédségi területre költözött be még tavaly. Közben leellett és 8 kölyköt hozott a világra. Segítségkérés követően az egész család gondozásunkba került.

Mama chipes volt ezért értesítettük a gazdáját, aki "köszönettel" nem kérte vissza bajbajutott kutyáját és lemondott Róla. A család már elválasztásra került így a mamának már nem állhat semmi az útjába, hogy végre szerető családba kerüljön.

Honvéd mama egy 2015. októberi születésű keverék nagytestű szuka kutya. Aktív, érdeklődő és minden szeretetért hálásan csóvál. Ki tudja milyen élete volt korábban.

Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú